Vremea în Poiana Micului

Serdecznie Witamy / Bine ați venit! / / / / / / / / / / / / /

2 0 2 0

13 - 21
I-XII Noi, comunitatea din Poiana Micului, Vă invităm să fiți alături de noi lună de lună în rugăciunea specială adresată lui Dumnezeu prin mijlocirea Fer. Ioan Paul al II-lea.
Astfel, lună de lună ne vom ruga oficial în biserica noastră novena în cinstea Fer. Ioan Paul al II-lea de pe 13 pe 21 a fiecărei luni.
Vă invităm la această Novenă (9 zile intense de rugăciune), cu participare la sacramentele Euharistiei și pocăinței, și în oferirea de mici jertfe în aceste zile, cei care putem să oferim și post (eventual post negru până la amiază), pentru pace în familii, pentru creșterea în credință, pentru împăcarea celor certați, pentru întoarcerea păcătoșilor și pentru anumite intenții speciale și pentru intențiile pe care și Dumneavoastră le puteți face pe adresa de email rugaciune@ioanpaul2.ro.
Totodată în această perioadă ne vom ruga și pentru ca Fer. Ioan Paul al II-lea să fie declarat sfânt cât mai curând. Deja în comunitatea noastră, în fiecare lună, pe data de 2 a fiecărei luni se celebrează o Sf. Liturghie solemnă pentru canonizarea Fer. Ioan Paul al II-lea cât mai curând.
Novena o puteți găsi pe situl special www.ioanpaul2.ro. Vă puteți uni cu noi în rugăciune și live la adresa http://poianamicului.ro/ioanpaul2live.htm sau putând chiar să faceți un pelerinaj la biserica închinată Fer. Ioan Paul al II-lea.
Poiana Micului se află la 15 km de Gura Humorului, în direcția Mănăstirea Humorului, drumul fiind accesibil, asfaltat în 2012.

Domnul să binecuvânteze familiile noastre, Dieceza și țara noastră și pe toți oamenii.21.07 + A murit Vilhelm Szomanski.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!25.05 + A murit Vladislav Lehotchi.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!02.05 + A murit Iosif Marculak (accident de munca).
Dumnezeu să-l odihnească în pace!Chrystus zmartwychwstał! Cristos a înviat!
Hramul secundar s-a celebrat duminica 19.04 la ora 15.00.
A fost transmis on-line i la Radio Maria!
Isuse, mă încred in Tine!11.04 - Botezul lui Albert Iosif Sfantar!data 02.04 / ora 21.37
15 ani de la trecerea in casa Tatălui a sf. Ioan Paul al II-lea.
Vă invităm la rugăciunea sf. rozariu, misterele de lumină, incepând cu ora 21.37
in special pt a fi eliberati de covid-19!


02.04 + A murit Vladislav Marculeac. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Creat de Perplex!