Vremea în Poiana Micului

Serdecznie Witamy / Bine ați venit! / / / / / / / / / / /

2 0 1 8

13 - 21
I-XII Noi, comunitatea din Poiana Micului, Vă invităm să fiți alături de noi lună de lună în rugăciunea specială adresată lui Dumnezeu prin mijlocirea Fer. Ioan Paul al II-lea.
Astfel, lună de lună ne vom ruga oficial în biserica noastră novena în cinstea Fer. Ioan Paul al II-lea de pe 13 pe 21 a fiecărei luni.
Vă invităm la această Novenă (9 zile intense de rugăciune), cu participare la sacramentele Euharistiei și pocăinței, și în oferirea de mici jertfe în aceste zile, cei care putem să oferim și post (eventual post negru până la amiază), pentru pace în familii, pentru creșterea în credință, pentru împăcarea celor certați, pentru întoarcerea păcătoșilor și pentru anumite intenții speciale și pentru intențiile pe care și Dumneavoastră le puteți face pe adresa de email rugaciune@ioanpaul2.ro.
Totodată în această perioadă ne vom ruga și pentru ca Fer. Ioan Paul al II-lea să fie declarat sfânt cât mai curând. Deja în comunitatea noastră, în fiecare lună, pe data de 2 a fiecărei luni se celebrează o Sf. Liturghie solemnă pentru canonizarea Fer. Ioan Paul al II-lea cât mai curând.
Novena o puteți găsi pe situl special www.ioanpaul2.ro. Vă puteți uni cu noi în rugăciune și live la adresa http://poianamicului.ro/ioanpaul2live.htm sau putând chiar să faceți un pelerinaj la biserica închinată Fer. Ioan Paul al II-lea.
Poiana Micului se află la 15 km de Gura Humorului, în direcția Mănăstirea Humorului, drumul fiind accesibil, asfaltat în 2012.

Domnul să binecuvânteze familiile noastre, Dieceza și țara noastră și pe toți oamenii.7-III - A murit Rozalia Drozdek! Dumnezeu să o odihnească în pace!2-III - Botezul lui Artur Drozdek! Să vă trăiască!
11.XI. - Dzien niepodlegosc PolskiA murit Maria Cozminciuc. Dumnezeu s-o odihneasca în pace!
Înmormântarea va avea loc vineri începând cu ora 10.00.Zmarl / A murit + Magda Drozdek - Dumnezeu să o primească printre îngerași!
Porgzeb bedzie sroda / Înmormântarea va avea loc miercuri la ora 15.00Zmarl / A murit + Michal Tanu - Dumnezeu să-l odhinească în pace
Porgzeb byl poniedzialek / Înmormântarea a avut loc luni la ora 15.00Căsătorie: Cristina și ConstantinCăsătorie: Andreea și IonelCăsătorie: Tereza i AndreiCăsătorie: Bronisława i Ludwig8.IV.2018 - Hramul secundar al Bisericii:
Divina Îndurare și Prima Sf. Împărtășanie
foto: MariusZ


FORMULAR 2% descarca


Noua Casă parohială din Poiana Micului crește.
Puteți să ne ajutați la construirea ei
Parohia Romano-Catolica Poiana Micului
SWIFT: RNCB RO BU
RO26RNCB0240023385070001 - LEI26.02 - A murit / Zmarł : Markulak Wilhelm
Dumnezeu să-l odhnească în pace.


Botez / Chrzest : DARIA MARIA


Poiana noastră / Nasza Pojana

Creat de Perplex!